Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

Reserveer je bezoek aan Brouwerij Rodenbach.

Tijdens een bezoek aan de brouwerij valt er voor zowel jong als oud meer dan genoeg te beleven. Beleef samen met je vrienden, familie of collega's een onvergetelijke beleving bij Rodenbach. Waan jezelf tussen 294 immense eikenhouten vaten en proef het meest verfrissende bier ter wereld. 

Onze gids neemt je tijdens een rondleiding doorheen de wonderlijke wereld van de gemengde gisting, waarin het proefondervindelijk vakmanschap van de brouwmeester en de natuur, een pareltje van een bier creëren. Je start het bezoek aan de nieuwe brouwzaal met aansluitend de gerestaureerde moutast om vervolgens doorheen de indrukwekkende vatengalerijen te kuieren. 

De rondleiding wordt afgesloten met een degustatie van Rodenbach Classic, FruitAge en Grand Cru Bezoek de brouwerij in groep (max 45 p) of individueel op specifieke dagen. Voor kinderen onder 16 jaar worden er geen alcoholhoudende of alcoholvrije bieren gedegusteerd. Hiervoor wordt water als alternatief aangeboden. Reserveer voor of na je groepsbezoek een lunch of dinner. De rondleiding inclusief de degustatie duurt ongeveer 2 uur.

Vanaf 20 juni is de Zomerbar terug op de dinsdagavond!
We breien er nog 2 zomeravonden aanvast op dinsdag 5 en dinsdag 12 september. Om 18u30 start er een rondleiding door de brouwerij met degustatie in de zomerbar. Kom langs en geniet op deze avonden gratis van leuke optredens van lokale muziekbands, bekijk hier de line-up. De bar is open van 18u00 tot 23u00.  Boek hier je ticket(s) voor de rondleiding!

Kies je ticketsoort

 • Selecteer je tickets
  Prijs
  Aantal
  Subtotaal
 • Volwassene (16+) € 12,00
  € 12,00
 • Kind (16-) € 6,00
  € 6,00

  Kinderen enkel onder begeleiding van een volwassene. Voor kinderen onder 16 jaar worden er geen alcoholhoudende of alcoholvrije bieren gedegusteerd. Hiervoor worden waters en/of frisdrank als alternatief aangeboden.

 • Subtotaal: € 0,00
 • Ik heb een kortingscode
  Je (kortings-)code is niet geldig. Controleer je code.

  Heb je de code eerder ingevuld maar is de bestelling niet afgerond, dan is de code 15 minuten ongeldig. Probeer het na 15 minuten nogmaals.
  Kortingscode: - € 0,00
 • Totaalprijs